Creeer een urban jungle met groene kamerplanten en terrariums

Creeer een urban jungle met groene kamerplanten en terrariums. Wat? Heb je geen groene vingers? U hoeft zich geen zorgen te maken. De terraria van Urbanjng hebben geen aandacht van ons nodig. Zij hebben de bewatering voor u verzorgd, u hoeft dat zelf niet te doen. Of u nu op het werk of thuis bent, zo profiteert u van de voordelen van groen. Creeer een urban jungle met groene kamerplanten en terrariums – urbanjngl

De beste vriend van iedereen, Urbanjng terraria passen in elk interieur. Toch is elk plantenterrarium uniek. In het plantenatelier in Nederland maakt Urbanjng ze stuk voor stuk met de hand. Er zijn geen shortcuts als het gaat om het selecteren van de beste tropische planten van Nederlandse en Europese topleveranciers. Deze planten vullen elkaar gegarandeerd aan en het resultaat is een blikvanger in je huis. Welk met planten gevuld terrarium heeft jouw voorkeur? Je kunt kiezen tussen Sammie, Sammie’s jongere broer, en Sammie’s glazen doe-het-zelf terrarium.

Wat is precies een ‘mini-ecosysteem’ en hoe creëer je er een?

Een zelfvoorzienende biodiversiteit is te vinden in een mini-ecosysteem dat bestaat uit planten. Meerdere mos- en tropische plantensoorten leven in harmonie naast elkaar. Elk onderdeel heeft een specifiek doel. Denk aan het geval waarin een kleine kolonie springstaarten in een aquarium wordt gehouden. Deze beestjes zijn klein, maar erg belangrijk. Houd uw flessentuin gezond door zich te voeden met schimmels. Met veel plezier combineren we alle ingrediënten tot één mooi geheel. Dit betekent in feite dat er geen water nodig is om het ecosysteem in stand te houden. Het water wordt aan de fles toegevoegd net voordat de kurk wordt ingebracht. Genoeg om je flessentuin nog een paar dagen in leven te houden.

Creeer een urban jungle met groene kamerplanten en terrariums

Een groen cadeau voor jezelf of een vriend

Bloemen kunnen tot twee weken meegaan, als ze in goede staat zijn. Van terraria kan veel langer worden genoten. Zelfs een 57 jaar oude flessentuin is gedocumenteerd. Hierdoor is een flessentuin het ideale duurzame cadeau voor elke gelegenheid. Cadeau voor elke gelegenheid, of het nu een housewarming, verjaardag of Moederdag is. Het zijn niet alleen vrouwen die ervan genieten. Elke kamer kan profiteren van het stevige ontwerp van een fles als deze. Dit is een prachtig cadeau voor iedereen die van de kleur groen houdt, zelfs de kleinste. Het is erg leuk voor kinderen om te leren hoe de enorme ecosystemen van onze planeet samenwerken.

Wat dacht je van een cadeau voor een nieuw huis, een mijlpaalverjaardag, een huwelijk of zelfs een vader- of moederdag? Het is tijd om een ​​einde te maken aan je kerstinkopen en iemand een coole glazen container vol planten te schenken.

Doe-het-zelf planten terrariumkits zijn niet alleen een hip en trendy cadeau, maar ze zijn ook nog eens uiterst milieuvriendelijk.

Terwijl een boeket bloemen met een beetje geluk tot acht dagen kan duren, zal een urbanjngl DIY-terrarium zijn schoonheid weken of zelfs maanden behouden. Zelfs een 57 jaar oude flessentuin is online te vinden.

Heeft de ontvanger van uw geschenk geen aanleg voor tuinieren? U hoeft zich geen zorgen te maken. Het terrarium van Urbanjng heeft u daar geen omkijken naar.

Met planten gevulde terraria zijn de nieuwste trend. Groot en klein, duur of laag geprijsd, ze zijn er in alle soorten en maten. Zelfs bij Lidl koop je tegenwoordig een terrarium met planten voor nog geen drie tienden van een dollar. Maar koopt u echt een duurzaam terrarium waar u trots op kunt zijn? 

Grote, groene kamerplanten kopen

Als u uw eigen terrarium wilt maken, en u wilt grote, groene kamerplanten kopen – urbanjngl is één van de beste websites, aldus e-business news. Je kunt een terrarium zien als een miniatuur-ecosysteem in je huis, zelfvoorzienend en dus vergelijkbaar met de prachtige planeet die we mogen bewonen. Daarom hecht Urbanjng er veel waarde aan dat de producten die we gebruiken op verantwoorde wijze worden ingekocht. Je hebt je eigen micro-ecosysteem hier in huis! Zodat jij, je collega’s, je vrienden of je familie jarenlang kunnen blijven genieten van ons groene terrarium met planten Grote, groene kamerplanten kopen – urbanjngl heeft liefde voor de planten.

Planten terrariums en mini-ecosystemen

Elk van onze doe-het-zelf terraria wordt met de hand geleverd door ons Nederlandse plantenatelier en is met liefde en zorg gemaakt. Planten terrariums en mini-ecosystemen worden per post verzonden. Voor deze terraria is een speciale verzenddoos ontworpen om ervoor te zorgen dat ze in één stuk bij u aankomen. Daarom worden alle terraria en producten zorgvuldig verpakt en verzonden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het kopen of laten bezorgen van een terrarium!

Bron van dit artikel is het bedrijf Urbanjng. Urbanjngeen specialist in planten terrariums en mini-ecosystemen.