Handdoekdroger Alkari

De Alkari handdoekdroger zorgt ervoor dat je handdoeken altijd droog zijn en dat je badkamer altijd warm is. Dit apparaat combineert een infraroodverwarming en een handdoekdroger. Deze dual-zone handdoekdroger met infrarood verwarming van glas of metaal is uniek omdat hij twee zones heeft.

Alkari fabrikant van infraroodverwarming, Alkari’s elektrische handdoekdroger heeft twee zones. De onderste zone bevat de pure infraroodstraler, die de temperatuur tot 115 °C verhoogt en zo de badkamer optimaal verwarmt. De handdoekdroger bevindt zich in het bovenste gedeelte en heeft een temperatuur van 70°C, wat zorgt voor warme en droge handdoeken.

Het infrarood glaspaneel is gemaakt van ESG veiligheidsglas. De metalen handdoekdroger is afgewerkt met een harde, onopvallende poedercoating. Welke versie uw klant ook kiest, de badkamer wordt al snel hun favoriete ruimte in huis.

alkari handdoekdroger infrarood verwarming

Alkari Handdoekdroger van infrarood glas

De Alkari infrarood handdoekdroger van glas is speciaal ontworpen voor vochtige omgevingen. Het Alkari glazen infraroodpaneel is spatwaterdicht dankzij de IP44-classificatie. Behalve de Alkari handdoekdroger glas infrarood verwarming, hebben bijna alle Alkari producten een metalen paneel. Om de handdoeken te drogen worden er twee beugels aan het verwarmingspaneel bevestigd.

Het Alkari infraroodpaneel is gemaakt van stevig veiligheidsglas met afgeronde hoeken. De ICT-versie van het Alkari infraroodpaneel is voorzien van een ingebouwde thermostaat. Daarnaast zorgt een Alkari spiegel met verwarming ervoor dat het glas niet beslaat. De Alkari glazen handdoekdroger is verkrijgbaar in wit of zwart met een frameloos design.

Uitvoeringen van de Alkari handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger is verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder infrarood glas, metalen verwarmingspaneel, ICT en hybride modellen. Bij de verwarmingspanelen worden twee handdoekhouders meegeleverd. Groothandels en winkelketens kunnen bij ons terecht om de Alkari handdoekdroger tegen een scherpe prijs aan hun productlijn toe te voegen.

De Alkari infraroodpanelen worden geleverd met 2 jaar garantie. De Alkari hybride infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur en hebben een IP21-classificatie. De IP44-classificatie van een Alkari metalen of infrarood glaspaneel (spatwaterdicht)

Bron: Infrarood Verwarming – Alkari handdoekdroger