Hotels Netflix show Inventing Anna

Wil je nog iets weten over Inventing Anna? Daar bestaat geen twijfel over. Maar afgezien van het vermogen van de fraudeur om te stelen van de elite en de verbluffende collectie luxe artikelen van Manhattan, vraagt ​​u zich misschien af ​​in welke hotels Anna Delvey of Anna Sorokin verbleven tijdens haar verblijf in New York City. Hoe zit het trouwens met het Marokkaanse hotel? We hebben alle details!

La Mamounia hotel

Anna’s Marokkaanse hotel

Waar stond het Marokkaanse hotel in de film Inventing Anna? Er is goed nieuws voor Netflix-fans: het hotel dat in de show te zien is, is een echte plek. Het interieur is ongetwijfeld net zo prachtig als afgebeeld in Inventing Anna op Netflix. Het La Mamounia wordt algemeen beschouwd als een van ’s werelds beste hotels.

De Mercer Inn

Anna arriveert op mysterieuze wijze in het Mercer Hotel nadat ze uit 11 Howard is gezet. Dit hotel beschikt over 74 kamers verdeeld over zes verdiepingen, waardoor het een van de meest exclusieve eigendommen van de stad is.

Howard, Soho

De volgende is Howard 11, het hotel waar Sorokin bekendheid verwierf vanwege zijn buitensporige fooigewoonten. – Helaas ontdekte het hotel dit pas toen het te laat was en de genereuze bezoeker was vertrokken zonder een creditcard achter te laten. Toeval? Nee, dat klopt niet helemaal. Anna werd uit het chique SoHo-appartement gezet nadat ze weigerde een rekening van $ 30.000 te betalen.

Union Square W New York

Anna werd uit de W New York gegooid na slechts twee dagen in haar oplichtingscarrière. Ze leek het einde van haar motelbedrog te naderen.

Manhattan’s Central Park Hotel, Le Méridien/Thompson

Het is aan jou om de nieuwe blockbuster-show van Netflix te bekijken om erachter te komen wat er gebeurt! Thompson Central Park New York, het hotel van de show, is nu omgedoopt tot Le Méridien. Er is een snelle verschijning in de aflevering van dit specifieke hotel wanneer Anna dinerreserveringen heeft en zich dan moet haasten.

De Beekman
Na een reis naar Marokko met vrienden keerde Anna terug naar New York City en checkte in bij The Beekman Hotel. Drie weken na aankomst was Anna maar liefst $ 11.518 aan hotelkosten verschuldigd. Ze werd natuurlijk uitgezet.