IPhone 14-versies naar verluidt 120Hz-schermen en 6 GB RAM

De iPhone 14-versies van dit jaar zouden naar verluidt 120Hz-schermen en 6 GB RAM bevatten.

Hoewel de iPhone 14-telefoons pas in september worden verwacht, zijn er in de tussentijd veel lekken en geruchten. Nu horen we geruchten dat er mogelijk updates komen voor alle iPhone 14-versies.

Volgens MacRumors beweert een rapport van analist Jeff Pu dat elk iPhone 14-model een 120Hz ProMotion-display zal hebben, een functie die momenteel alleen beschikbaar is op de iPhone 13 Pro- en Pro Max-modellen.

Dankzij ProMotion kunnen de verversingsfrequenties op elk moment worden aangepast op basis van wat er op het scherm wordt weergegeven. De functie kan ook de levensduur van de batterij verlengen door de verversingssnelheid te verlagen bij het bekijken van statische informatie.

https://webdesignhd.nl/wp-content/uploads/2022/01/This-years-iPhone-14-versions-rumours-300x140-1.jpg

De beschikbare hoeveelheid RAM wordt verhoogd

Volgens hetzelfde onderzoeksrapport zullen de twee laagste iPhone 14-modellen 6 GB RAM hebben in plaats van 4 GB, wat respectievelijk de iPhone 13 small en iPhone 13 hebben. De Pro-modellen lijken geen last te hebben van deze ontwikkeling.

Hoewel de iPhone-reeks van dit jaar naar verwachting enkele wijzigingen zal ondergaan, zullen er nog steeds twee instapmodellen en twee duurdere Pro-modellen zijn: een grotere iPhone 14 Max, een iPhone 14 Pro en een iPhone 14 Pro Max. iPhone 14 Max vervangt effectief de iPhone 13 mini in de line-up.

Tenminste, dat is het gerucht. In lijn met eerdere geruchten, verwacht Pu een 48 MP camerasensor aan de achterkant voor de Pro- en Pro Max-varianten. Naast de vergroting van de opslagcapaciteit kunnen deze versies standaard worden geleverd met 256GB opslagruimte in plaats van de huidige 128GB.