Redenen om Disneyland Parijs te bezoeken

Als enige Disney-park in Europa is een reis naar Disneyland Parijs een must voor Disney-fans. Door de gunstige ligging van het park kunnen bezoekers uit Londen en andere grote Europese steden, zoals Brussel, gemakkelijk Disneyland Parijs bezoeken.

Met de metro van Parijs ben je in slechts 30 tot 45 minuten in het park, wat het nog handiger maakt! Er zijn maar weinig betere dagtochten vanuit Parijs dan dit.

Als het feit dat Disneyland Parijs in het hart van Europa ligt niet genoeg is om u te overtuigen, lees dan verder. Het is een van de beste attracties in elk Disney-park ter wereld.

Reasons to visit Disneyland Paris

Er is geen twijfel over mogelijk: een van de beste attracties in elk Disney-park ter wereld is alleen beschikbaar in Disneyland Parijs, en het is de enige.

Crush’s Coaster is wat ik bedoel! Dit is een van mijn favoriete attracties in Disneyland Parijs, en ik wou dat het beschikbaar was in andere Disney-parken over de hele wereld.

Totdat je de East Coast Current binnengaat en een wilde rit door de oceaan maakt, is Crush’s Coaster een langzame, ontspannende rit. Na een paar minuten wordt de langzaam rijdende rit een achtbaan.

Nog beter, je ritvoertuig (dat schattig is in zijn ontwerp als een schildpadschild) draait onafhankelijk van de achtbaan zelf! Crush’s Coaster is een van de beste Disney-attracties ter wereld vanwege de combinatie van achtbaan en draaiende voertuigen.

Zorg dat je er vroeg bij bent als je deze populaire attractie wilt berijden, want de rijen kunnen lang worden. Als je liever solo rijdt, is er een optie. U kunt in deze wachtrij echter niet met uw familie en vrienden rondhangen. Wanneer een groep in de reguliere rij een oneven aantal mensen heeft, ben je gewend om een ​​lege stoel te vullen.

Verschillende andere unieke attracties zijn te vinden in Disneyland Parijs, maar Crush’s Coaster is mijn favoriet.

Het kasteel is een kunstwerk op zich.

In vergelijking met de andere Disney-kastelen is het hof van Disneyland Parijs uniek. Met blauwe en gouden accenten is het roze. Ik heb er ontzag voor!

Ik twijfel tussen Disneyland Parijs en het kasteel van Disneyland in Shanghai, maar ik weet niet welke mijn voorkeur heeft. Beiden zijn op zichzelf al verbluffend. Het is een moeilijke beslissing en een waar ik steeds tussen blijf aarzelen.

Het kasteel is in ieder geval een extra reden om naar Disneyland Parijs te gaan. Als je het ziet, ben ik er zeker van dat je onder de indruk zult zijn. Het is een kunstwerk.

Het kasteel is niet alleen opmerkelijk vanwege zijn esthetische aantrekkingskracht, maar ook vanwege zijn verborgen betekenis. Onder het kasteel vind je een animatronische draak!

In een “grot” onder het kasteel kun je een slapende draak bekijken. Wanneer de draak ‘wakker’ wordt, begint hij zijn kop te bewegen en om de paar minuten rook uit zijn neus te blazen.

Het is echt een unieke ervaring in Disneyland Parijs, en het is erg leuk. In andere Disney-parken mogen bezoekers niet onder het kasteel door.

Beide parken zijn gemakkelijk in één dag te bereiken.

Disney’s Disneyland Paris en Walt Disney Studios zijn twee verschillende amusementsbestemmingen in hetzelfde complex. U kunt gemakkelijk twee of meer dagen in Disneyland Parijs doorbrengen, aangezien beide parken een breed scala aan attracties en shows bieden.

Als u echter vooruit plant, kunt u het grootste deel van wat Disneyland Parijs te bieden heeft in één dag van planning en verkenning zien. Om het meeste uit een enkele dag in de parken te halen, moet je vooruit plannen en beslissen welke attracties en shows je wilt zien.

Om het meeste uit uw tijd in beide parken te halen, gebruikt u het Fastpass-systeem in Disneyland Parijs. Met een Fastpass koop je een ticket met gegarandeerde terugkomsttijd. Ga gewoon naar de attractie wanneer het tijd is voor je volgende bezoek en ga de Fastpass-wachtrij in; je bent in een mum van tijd op de rit!

Fastpasses zijn niet voor elke rit beschikbaar, dus doe je onderzoek van tevoren om het meeste uit je bezoek te halen.

Plan je perfecte dag in Disneyland Parijs met behulp van deze handige eendaagse reisroute! Ook al volg ik eendaagse reisroutes niet altijd naar de letter, ze kunnen dienen als een handig startpunt voor het bedenken van uw eigen unieke reisroute.

Het is mogelijk om zowel Disneyland Parijs als Walt Disney Studios op één dag te zien, zelfs als je geen gedetailleerd reisschema hebt.

Disneyland Parijs is goedkoper dan Disney World in de Verenigde Staten.

Vergeleken met Disney-parken in de Verenigde Staten is Disneyland Parijs aanzienlijk goedkoper om te bezoeken (exclusief vliegtickets natuurlijk). Als u op zoek bent naar een dosis Disney-magie terwijl u op vakantie bent in Frankrijk en geen fortuin wilt uitgeven aan een reis naar Walt Disney World of Disneyland Californië, dan is dit de plek voor u.

Als je een reis naar Disneyland Parijs plant, zou dit jou kunnen zijn! 

Als je merkt dat je tijdens je vakantie een Disney-park hebt bezocht, zul je versteld staan hoeveel Disney-liefhebbers je ontdekt.

Zelfs als je geen grote fan van Disney bent, kun je niet anders dan erover praten. Het heeft een herinneringswaarde die veel mensen aanspreekt.

Veel mensen dromen ervan een Disney-park in een ander land te bezoeken, maar krijgen daar nooit de kans voor. Veel mensen zullen jaloers op je zijn omdat je de kans hebt gehad om Disneyland Parijs te bezoeken. Ze zullen geïnteresseerd zijn in je reis naar Parijs, zelfs als ze geen grote Disney-fans zijn!