Reinigen

Waarom zou u uw matras laten reinigen?

Een van de belangrijkste maatregelen die we voor onze gezondheid kunnen nemen, is het reinigen van onze matrassen. In onze slaapomgeving wisselen we bijvoorbeeld vaak de lakens, maar gebruiken we hetzelfde matras. Toch zijn we meestal niet alleen als we naar bed gaan. Microscopische wezens, bacteriën en andere gezondheidsschadelijke factoren hopen zich op in matrassen als gevolg van zweet, huidschilfers, speeksel of andere lichaamsvloeistoffen. Onder de microscoop lijken deze wezens op onze ergste nachtmerries, maar toch slapen we elke nacht bijna 8 uur naast hen, waarbij we ons comfort en onze gezondheid opofferen.

Hotelhygiëne begint met schone matrassen

Jaarlijks slapen meerdere bezoekers van een hotel op hetzelfde matras. Dat komt neer op gemiddeld 150 mensen die elk jaar hetzelfde matras delen. Sommige mensen passen goede hygiëne toe, terwijl anderen dat niet doen. Volgens een recent onderzoek verzamelt een hotelmatras in een jaar tijd een indrukwekkende hoeveelheid stof, huid, zweet, speeksel en zelfs sporen van urine en sperma. We zijn bewust! Bah! Alles komt uiteindelijk in het bed terecht! Een typische hotelmatras bevat 30 keer meer bacteriën per cm2 dan een deurklink van een openbaar toilet.

Wat is de beste manier om een ​​matras thuis schoon te maken?

Het is geen moeilijk proces, maar de apparatuur kan behoorlijk duur zijn. Om een ​​vlekkenmatras schoon te maken, moet u goed thuis zijn in de verschillende soorten vlekken en beschikbare producten; anders riskeert u onherstelbare schade aan uw matras. Pro Clean Detailing-technici beginnen altijd met het stofzuigen en verwijderen van al het haar van uw matras. Het desinfectieproces wordt vervolgens gestart door uw matras te reinigen met een stoomreiniger. Hierdoor komen de stof- en vuildeeltjes los, waardoor het matras makkelijker schoon te maken is. Ook laten we een vlekvoorbehandeling inwerken in de matras. Het matras wordt vervolgens grondig gereinigd met een injectie-extractiemachine. We gebruiken UV-C-licht om schimmels en ziektekiemen op uw matras te doden. Indien gewenst kunnen wij uw matras inspuiten met een antihuisstofmijtspray.

Uw auto interieur reinigen elke keer dat u naar een wasstraat gaat, is niet erg interessant. Al dat stof, vuil en bacteriën hopen zich na verloop van tijd op in de delen van uw auto. Op het moment dat u de deur sluit, zijn u en uw gezin niet alleen. De bacteriën en ziektekiemen die u erg ziek kunnen maken zijn in uw auto aanwezig. Om u tijd te besparen, komen auto schoonmaakbedrijven bij u thuis om uw auto van binnen schoon te maken. Wanneer uw voertuig wordt verzorgt, kunt u iets anders met uw tijd doen. De binnenkant van elke auto reinigen voor een schone auto en ook nog goed voor het milleu.

Reinigen

Stofzuigen interieur

U kunt snel allergieën in uw auto krijgen als u stof, vuil en haren van huisdieren erin heeft. Het stofzuigen van de binnenkant van uw voertuig is de eerste stap om er een gezondere en schonere plaats van te maken. De stoelen, tapijten, matten, de hemelbekleding, de achterkant van de auto en de kofferbak worden allemaal gestofzuigd om eventueel vuil te verwijderen.

Hardnekkige dierenharen, vuil en stof kunnen in de stof komen en moeten worden weggeborsteld en weggeboend. Dit is hoe u er vanaf komt. Daar stopt het niet. Wanneer ProCleanDetailing stoffen en leer reinigt, werken ze voorzichtig met een milieuvriendelijke formule om vlekken te verwijderen. ProCleanDetailing verwijdert ook de stofdeeltjes uit de ventilatieopeningen en verwijderen het haar van huisdieren en het vuil van uw matten of stoelen.

In dit geval kunt u de bekleding reinigen om de stoelen en stoelhoezen er weer als nieuw uit te laten zien. Voor het beste resultaat gaan de vakmensen tot het uiterste. Wanneer u stoelen en stoelen reinigt, worden deze eerst ontdaan van vlekken, afgespoeld en vervolgens ingespoten met een impregneermiddel. Met deze stappen krijgt u de beste resultaten bij een diepe reiniging. Dit zal helpen om de vezels van de bekleding sterk te houden. Deze behandeling reinigt en ontgeurt ook de bekleding. We gebruiken een injectie-extractie-apparaat om geen last te hebben van nat en slordig meubilair nadat we uw huis hebben schoongemaakt.

Thuis stoelen schoonmaken

Onze favoriete bezigheid is het schoonmaken van de stoelen. Het is essentieel om de stoelen in uw auto met zorg en aandacht voor detail schoon te maken. Voor het reinigen van stoffen stoelen kan een injectie-extractiemachine worden gebruikt. Een stoomreiniger kan worden gebruikt om voor een langere periode schoon te maken. Stoffen en stoelen schoonmaken kan alleen bij u thuis, hiervoor dient u een afspraak te maken. Om vlekken en geuren te verwijderen en uw stoel er weer schoon uit te laten zien, moet u een grondige reiniging ondergaan. U kunt de vezels ook stabieler en buigzamer maken door uw meubelen te impregneren. MetProCleanDetailing kunt u niet alleen een stoffen zitbank reinigen, maar krijgt u ook onze professionele service en suggesties om uw meubels een langere levensduur te geven.

Hoe maak je een tapijt schoon dat vlekken heeft en stinkt? In plaats van het zelf te proberen, kunt u het beste een professioneel tapijtreinigingsbedrijf inhuren. Clean Pro Carpet en andere vloerbedekkingen dienen verwijderd te worden. Verder wordt de tapijtreiniging bij u thuis gedaan. Door onze reinigingsoplossing in de tapijtvezels te laten trekken, krijgt u de beste resultaten voor het reinigen van tapijten. Deze voorbehandelingsoplossing verwijdert een aanzienlijke hoeveelheid vuil van de tapijtvezels. De reinigingsoplossing wordt in het tapijt geïnjecteerd, waardoor het diep in de tapijtvezels kan doordringen; het tapijt wordt vervolgens gespoeld met een zeer warme waterspoeling van de reinigingsoplossing, waarbij alle deeltjes worden verwijderd die een “natte tapijtgeur” ​​veroorzaken. Het poetsen verbeterde het algehele uiterlijk van uw. Tapijten en vloerkleden zijn na reiniging vochtig en hebben een natuurlijke droogtijd van 4 tot 6 uur. Uw tapijt gaat veel langer mee als u het minimaal één keer per jaar laat reinigen