Scherm herstellen

Een gebarsten iPhone-scherm repareren

Goedkoper dan je zou denken om het scherm van je iPhone te repareren. Uw iPhone repareren voor een fractie van de kosten van een nieuwe door gebruik te maken van de meest up-to-date technologie. Het schermstuk staat u nu in de juiste hoek te bevestigen. Vervangen van het glas en niet van het hele toestel is de enige optie als je een iPhone 11 scherm van een iPhone x wilt herstellen. Tot 40% kan worden bespaard door Fixnow te gebruiken met de juiste iPhone-tools in goede handen.

Als je iPhone 13-scherm kraakt, maakt het niet uit of je een iPhone XR, een iPhone 11, een iPhone 12 of de nieuwste smartphone van Apple hebt. Het is mogelijk om tegen een lage prijs een nieuw iPhone-scherm te krijgen bij Fixnow, dat werkt met alle modellen van de iPhone.

iPad-schermen kunnen worden hersteld door deze instructies te volgen

Is het scherm van uw iPad gebarsten? In vergelijking met andere opties is iPad-schermreparatie aanzienlijk goedkoper. Het herstellen van uw iPad is een veel kosteneffectievere optie dan simpelweg het scherm vervangen. Het schermstuk staat u nu in de juiste hoek te bevestigen.

Om een ​​iPad te repareren, kunt u eenvoudig het glas vervangen in plaats van het hele apparaat. Fixnow kan u tot 40% besparen op uw reparatiekosten door gebruik te maken van geschoolde arbeidskrachten en hoogwaardige apparatuur. Hoeveel kost het om een ​​nieuw iPad-scherm te krijgen? Wat kost een nieuw iPad-scherm? We hebben een oplossing die het scherm van de iPad binnen enkele minuten kan herstellen en vervolgens kan publiceren. Je krijgt hier altijd de beste deal. Het maakt niet uit of je het scherm van een iPad Air of een iPad Pro wilt herstellen.

Een gebarsten scherm op een Apple Watch repareren

Je geliefde Apple Watch heeft een barst in het scherm? In vergelijking met andere reparatiebedrijven is de reparatieprijs van Apple Watch lager. Je Apple Watch repareren met de modernste technologie kost je minder dan de aanschaf van een nieuw scherm. Het schermstuk staat u nu in de juiste hoek te bevestigen.

We kunnen een Apple Watch alleen repareren door het glas te vervangen, niet het hele toestel. Fixnow kan je tot 40% besparen als je geduld en de juiste tools hebt. Het scherm van een Apple Watch vervangen? Wat kost een nieuw Apple-scherm? U weet altijd precies hoeveel iets kost. Elk model van Apple Watch, van de 4e tot de 6e serie, kan zijn gegevens laten herstellen.

Tablet, smartphone en horloge van Samsung

Er zit een barst in het display van uw Samsung tablet. Een kapot scherm op je Samsung tablet is het ergste wat je kan overkomen. Samsung-smartphoneschermen zijn geen uitzondering. Je hebt geen toegang meer tot de verschillende apps. Een bekrast of gebroken glasoppervlak op een Samsung Watch is een gedoe op zich.

Alle reparaties van Samsung smart devices worden afgehandeld door Fixnow. Met behulp van de volledige Samsung-techniek verwijderen we de procedures met een polish. Het repareren van gebroken glas met een beperkt budget en het intact houden van het touchscreen is waar we goed in zijn. We vervangen niet zomaar het scherm van je Samsung smartphone; we behandelen het scherm van boven naar beneden. Wat is de garantieperiode voor een vervangend glas voor een Samsung Watch? De reparatie van het schermglas van het horloge of een ander apparaat wordt gedekt door een garantie van minimaal 12 maanden. De reparatie valt onder deze garantie.

Samsung scherm repareren voor een redelijke prijs

De prijzen voor Samsung-schermvervangingen staan ​​vermeld met het modelnummer van de telefoon. Neem contact met ons op als u een exacte prijsopgave wilt. Breng uw Samsung-apparaat naar onze winkel voor een gratis diagnose. We kunnen elk Samsung-scherm repareren of vervangen, ongeacht het model.

Fixnow Belgium is ook te gebruiken op een Samsung tablet met een kapot scherm. Een scherm repareren kan al vanaf 70 euro, al verschilt de prijs per model. Om een ​​Samsung-scherm te repareren zijn is FixNow zo’n 40% goedkoper dan de concurrentie. Alleen het schermglas moet vervangen worden. Dit is op geen enkel ander Samsung-scherm te verhelpen. Je betaalt natuurlijk een stuk minder dan wanneer je het hele scherm zou moeten vervangen.