Vorstbeveiliging schuur

Vorstbeveiliging schuur, een infrarood verwarming houdt de schuur vorstvrij, dankzij de de innovatieve technologie die deze verwarming in zicht heeft. Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de vaste voorwerpen. Denk hierbij aan de vloer, muren en spullen die in de schuur staan. Elektrische kachel met vorstbeveiliging geschikt voor schuur, garage, caravan en andere ruimtes.

Een schuur of garage is vaak niet goed geïsoleerd waardoor de kou van buiten de temperatuur in deze ruimte snel doet dalen. Zodra de vorst intreedt wil je niet dat jouw spullen en leidingen in de schuur bevriezen. Dit voorkom je met elektrische kachel met vorstbeveiliging. De vorstbeveiliging is verwerkt in de thermostatische regeling.

Vorstbeveiliging schuur

Je kan kiezen voor een elektrische kachel met digitale thermostaat vorstbeveiliging. Dit is een draadloze thermostaat welke je op afstand bedient. Zelfs via de app op je smartphone of integreer de bediening via de smart home app. Zo eenvoudig kan je de infraroodpanelen apart van elkaar bedienen. Gewoon via de thermostaat app op je smartphone of tablet.

Je hebt ook de optie voor een digitale thermostaat welke verkrijgbaar is als stopcontact thermostaat. Deze steek je in het stopcontact, daarboven op plug je het warmte paneel. Een infrarood verwarming houd de schuur niet alleen vorstvrij, het zorgt ook voor een aangename temperatuur.

Wil je bijvoorbeeld tijdelijk de temperatuur verhogen in de schuur, omdat je er aan het klussen bent. Dan stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in op de thermostaat. Infrarood paneel heeft een korte reactietijd van 5 tot 10 minuten. Daardoor geniet je vrijwel direct van de heerlijke en gezonde warmte.

Infrarood verarming warmt de ruimte op zonder lucht- en stofverplaatsing. Je geniet van een schoon binnenklimaat.

Bron van dit artikel is Vorstbeveiliging schuur.